Jaarverslag De Reiziger

De school heeft het schooljaar 2017-2018 goede ontwikkelingen doorgemaakt. Samen met u, hebben we ervoor gezorgd dat er in een prettige en veilige sfeer geleerd en geleefd kan worden.
Het schooljaar is gestart met een aantal nieuwe collega’s. Al snel waren zij in staat om samen als een team goed onderwijs voor uw kind(eren) te maken. U heeft hen als ouders prettig verwelkomd.
De basis van onderling vertrouwen, veiligheid en het goede onderwijsaanbod hebben ervoor gezorgd dat uw zoon of dochter heeft kunnen groeien naar zijn of haar kunnen. Onder andere in de eindresultaten van groep 8 is dat zichtbaar geworden.

Het werken met thema’s in de groepen 1 t/m 8 heeft de kinderen gemotiveerd om te leren over de wereld. Ze hebben o.a. leren samen werken, nadenken en presenteren. Ze hebben rijke ervaringen opgedaan door op stap te gaan.

Er zijn dit schooljaar veel nieuwe vier jarigen ingestroomd. Goed nieuws. Het betekent dat ook nieuwe ouders vertrouwen hebben in onze school.

Klik hier om ons jaarverslag te lezen