Kinderen van groep 3, 4 en 5 gaan stemmen

donderdag 22 maart 2018

De kinderen van groep 3,4 en 5 mochten vandaag ook stemmen. We zijn op bezoek geweest bij het echte stembureau en hebben gezien hoe alles werkt. Eerst moest meester Gijs zijn stempas laten zien, daarna zijn paspoort, een formulier invullen in een hokje en dan nog in de stembus doen. Onze zelfgemaakte verkiezingsposters hingen er ook . Nu nog even zelf een paspoort maken en daarna naar het kinderstembureau in Dok Zuid om te stemmen op onze favoriete activiteit. In de rij staan, je paspoort laten zien en in het hokje met rood een rondje kleuren. Netjes wachten want het is geheim en dan nog in de stembus doen. Wat spannend allemaal. We kregen ook nog een jojo en wat lekkers. Nu maar wachten welke activiteiten gaan winnen.
Bedankt iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. We hebben genoten.

Delen via