Openingsfeest van onze Kleuterbakkerij!

woensdag 14 maart 2018

Geweldig trots op onze kleuters! Wat hebben ze het fantastisch gedaan op het openingsfeest van onze Kleuterbakkerij!

Kinderen hebben zelf de bakkerij geopend, de eigen ouder/ oma verwelkomd, jas aangenomen en aan de kapstok gehangen, ouders gevraagd plaats te nemen aan tafel.
Vervolgens hebben ze zelf onze gasten voorzien van een drankje, waarna elke ouder bij de eigen kleuterbakker een bestelling mocht doen en zelfs ook afrekenen aan de kassa bij onze kleuters.

Wat waren onze kleine ondernemertjes in spe supertrots om de eigen gemaakte hapjes te delen, te proeven en te verkopen aan de eigen ouders.

Tussendoor hadden onze kleuters ook de gelegenheid om bij onze fotowand en doelenmuur te vertellen wat we allemaal hebben geleerd, gedaan en gemaakt in dit thema, Bakkerij.

Een aantal ouders  uit onze klas hadden extra hapjes, salade of taart gemaakt, om naast de gemaakte lekkernijen van de kinderen ook samen te kunnen genieten aan tafel met elkaar en te vieren wat de kinderen allemaal hebben geleerd, maar ook om het gezellig samenzijn te vieren.

Wat heerste er een fijne, warme en gezellig sfeer! Ontzettend bedankt voor het komen!!

#kleutershebbenderegie #betekenisvol #leren #openingsfeest #kleuterbakkerij #genieten #trots #samenvoorelkaar #samenmetelkaar

Delen via