de-reiziger
nieuwsbrief openbare basisschool de Reiziger | augustus 2021

Voorwoord

Nog een weekend en dan is onze zomervakantie weer voorbij. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke zomervakantie en uitgerust is om weer te starten met een nieuw schooljaar. En na 6 weken van afwezigheid is hij er dan weer, de maandinfo. Vanaf volgend schooljaar ontvangt u weer standaard de maandinfo. Alle leerkrachten zijn weer druk geweest met het inrichten van de klaslokalen en zijn er helemaal klaar voor om alle kinderen te ontvangen. Deze nieuwsbrief gaat over het voorstellen van nieuwe collega's, we brengen u op de hoogte van de lestijden en afspraken over het brengen van leerlingen naar school én de ouderavond van 8 september.

Ik wens u een fijn weekend en tot maandag allemaal!

Ruud Brinkman
directeur De Reiziger

Weer naar school

Vanaf maandag 30 augustus gaan we weer beginnen met school. We hebben er allemaal weer heel veel zin in om met de kinderen te starten.

Om goed te kunnen beginnen is het belangrijk dat we de afspraken nog even helder hebben:
  • Kinderen worden om 8.20 uur verwacht op het schoolplein. Dan gaat de school ook open en kunnen de kinderen meteen naar binnen met de leerkracht.
  • 8.30 uur beginnen de lessen.
  • Ouders mogen niet op het plein i.v.m. de anderhalve meter.
  • Ouders mogen op dit moment nog niet de school in. Wilt u graag contact met de leerkracht maakt u dan een afspraak per mail of telefoon of spreek ons aan als u ons buiten ziet.
  • Kleuters worden ook bij het hek gebracht. De juf haalt ze op op het schoolplein.
  • Binnen geldt er geen mondkapjesplicht.

Ouderavond

We hebben op woensdagavond 8 september een ouderavond gepland. Zet deze datum alvast in uw agenda. Omwille van de coronamaatregelen communiceren wij later over het verloop van deze avond.

Even voorstellen...

We kunnen jullie met heel veel enthousiasme voorstellen aan 3 nieuwe juffen op school. Op de valreep wisten wij net voor de vakantie een groepsleerkracht te vinden voor groep 6/7/8. De leerkrachtondersteuners waren al bekend maar hebben zich nog niet voorgesteld.

Even voorstellen: juf Megan

Mijn naam is Megan Endeveld ik ben 24 jaar en ik kom uit Deventer. Na een jaar invallen ga ik nu beginnen bij jullie op de Reiziger. Ik sta dit schooljaar voor 6/7/8. Dat ga ik van maandag tot en met donderdag samen doen met juf Kathy. Op vrijdag doe ik dit samen met juf Els. Ben je benieuwd of wil je iets weten, kom dan gerust een praatje met me maken. Ik hoop jullie te zien op het schoolplein.

Met vriendelijke groet,
Megan
Even voorstellen: juf Megan

Even voorstellen: juf Kathy

Mijn naam is Kathy Bruning, ik ben 22 jaar oud. Ik werk als leerkrachtondersteuner in groep 6, 7 en 8. Ik doe ook nog een deeltijd opleiding tot leerkracht, daarom ben ik op vrijdag niet aanwezig. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Ik ben een sportieve juf die dol is op spelletjes. Ook ben ik gek op kamperen, dit doe ik dan ook bijna elke zomervakantie. In de winter ga ik graag op wintersportvakantie met de familie. Ik ben assertief en hou niet van stil zitten. Op school begeleid ik verschillende groepen kinderen op hun eigen niveau. Ik begeleid onder andere kinderen bij het maken van taal-, reken en/of spellingslessen. Ook doe ik veel taken zoals nakijken, kopieën, toetsen invoeren, opruimen enz. Ik heb ontzettend veel zin in dit schooljaar!
Even voorstellen: juf Kathy

Even voorstellen: juf Els

Mijn naam Is Els Admiraal, leerkrachtondersteuner groep 3/4/5 en groep 6/7/8. Ik woon in Deventer en ik heb twee studerende kinderen. Ik ben 14 jaar onderwijsassistent geweest op een basisschool in Rijssen. Sinds 2018 ben ik bezig met de deeltijd PABO Saxion Deventer. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, een boek lezen en met vriendinnen afspreken. Ik kijk uit naar een mooi schooljaar!

Els Admiraal
Even voorstellen: juf Els
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...